Запрошення на шоу дитини-підлітка може коштувати його творцям $3 мільйони

00:00,
19 Жовтня 2010
324

Запрошення на шоу дитини-підлітка може коштувати його творцям $3 мільйони

00:00,
19 Жовтня 2010
324
Запрошення на шоу дитини-підлітка може коштувати його творцям $3 мільйони

Батьки американської дівчинки-підлітка подали позов проти моделі й телеведучої Тайри Бенкс та компанії Warner Bros. Entertainment, повідомляє агентство UPI. Сума позову - $3 млн.

 

Соціальний працівник Беверлі Макклендон зі штату Джорджія стверджує, що творці телепрограми The Tyra Banks Show порушили право її дочки на недоторканість приватного життя. Неповнолітній дівчинці дозволили взяти участь у випуску шоу, присвяченому сексуальній залежності. У програмі розповідалось про три небажані вагітності дівчини і про те, що вона, йомовірно, має хвороби, які передаються статевим шляхом.

 

15-річна дочка пані Макклендон побачила оголошення про пошук нових героїв  для The Tyra Banks Show і погодилась взяти участь у зйомках. Мати дівчинки зазначає, що організатори зйомок не погодили з батьками дитини її участь у програмі. Про тему шоу батьки дізналися занадто пізно.

 

Тепер батьки побоюються, що особисте життя дівчини може зацікавити педофілів та інших потенційно небезпечних для юної Макклендон осіб. Мати учасниці програми наполягає на тому, щоб сім'ї виплатили компенсацію, а випуск шоу на тему сексуальної залежності виключитли  з програми повторів The Tyra Banks Show.

 

Шоу виходило на американському телебаченні з 2005 року. Останній випуск програми побачив світло навесні цього року. Загалом в ефірі з'явилося понад 800 епізодів шоу, основною аудиторію якого були молоді жінки. 

Джерело: lenta.ru

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду