«Подкастер місяця» – конкурс для громадських подкастерів!

00:00,
20 Жовтня 2010
383

«Подкастер місяця» – конкурс для громадських подкастерів!

00:00,
20 Жовтня 2010
383
«Подкастер місяця» – конкурс для громадських подкастерів!
Робите цікаві подкасти? Хотіли би їх робити, але не знаєте, з чого почати? Тоді наш конкурс – саме для Вас!

Студія громадського подкастинґу оголошує конкурс на найкращі громадські подкасти. Участь у  ньому бере кожен подкаст, опублікований на Каналі громадського подкастинґу з 1 по 30 листопада.

 

Тематика подкастів не обмежена – теми та формати подкастів вибирають їхні автори. Водночас найбільше шансів на перемогу матиме той чи та, хто обере несподівану (а ще краще – «незручну») тему та розповість про неї цікаво. Звісно, якість звуку має бути такою, щоб це все можна було почути :-), а сам подкаст має бути оригінальним і опублікованим вперше саме на C-pod’і.

 

Ім’я переможця (а їх може бути кілька) буде названо за місяць – на початку грудня.

 

Участь у визначенні переможця може взяти кожен слухач Каналу громадського подкастинґу, залишаючи свою оцінку у коментарях. Усі ці думки, а також активність прослуховування та скачування кожного подкаста впливатиме на визначення переможця.

 

І, нарешті, головне. Окрім визнання рівня своєї роботи та звання «Громадський подкастер місяця», переможець отримає грошовий приз – 400 гривень.

 

Ми сподіваємося, що грошова премія допоможе подкастеру (для якого подкастинг – це хобі, для якого він чи вона повинні знаходити не лише час, а  й гроші) покращити технічний рівень запису звуку – наприклад, купивши кращий мікрофон або диктофон.

 

Конкурс «Громадський подкастер місяця» проводиться  у рамках проекту «Розвиток навичок громадського подкастинґу у молодих журналістів та блоґерів», підтримуваного Фондом розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 

Конкурс «Громадський подкастер місяця» Студія громадського подкастинґу планує проводити щомісяця.

 

Успіхів та проривних ідей Вам!

Станіслав Шумлянський,

керівник Студії громадського подкастинґу

 

Джерело: C-pod

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду