MTV заплатить за жарти ведучого?

00:00,
21 Жовтня 2010
371

MTV заплатить за жарти ведучого?

00:00,
21 Жовтня 2010
371
MTV заплатить за жарти ведучого?

 

 

Телеканал МTV може постати перед судом за те, що в шоу «Фабрика фантазій Роба Дірдека» ведучий насміхався над чоловіком похилого віку. Ображений американець, незадоволений тоном програми, подав позов, вимагаючи від телеканалу понад $25 тис. компенсації, повідомляє TMZ.

 

Чоловік, чиє ім’я не розголошується, потрапив у шоу випадково. У серпні, коли зйомки одного з епізодів шоу велися на вулиці, ведучий програми Дірдек та його друг намагалися визначити джерело неприємного запаху. Їм на очі потрапив той самий чоловік, який повільно рухався тротуаром, і вони висміяли його як "смердючого старого".

 

За словами ображеного чоловіка, він не давав MTV права використовувати його зображення в програмі. Крім того, американець стверджує, що після того випадку, над ним стали насміхатися рідні та друзі, купуючи освіжувачі повітря.

 

Додатково позивача образили коментарі ведучого програми щодо його ходи. За словами чоловіка, він сильно кульгає через стеноз хребетного каналу.

 

MTV позов не коментує. Справу розглядатиме Верховний суд округа Лос-Анджелес.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду