У Кіровограді презентували громадське інтернет-телебачення

00:00,
14 Квітня 2014
761

У Кіровограді презентували громадське інтернет-телебачення

00:00,
14 Квітня 2014
761
У Кіровограді презентували громадське інтернет-телебачення
Автори:
11 квітня в кіровоградському прес-клубі журналісти презентували відкриття проекту кіровоградського інтернет-телебачення – КІТ. Перший ефір відбудеться 14 квітня о 21:00.

Проект представили Олександр Дануца, Андрій Богданович, Олена Кваша та Анастасія Мусатенко.

Олександр Дануца, голова правління медіа-групи «Весь Кіровоград», один із ініціаторів онлайн-телебачення в Кіровограді, повідомив, що в рамках проекту до співпраці запрошуються всі охочі. Співпраця відбуватиметься в кількох напрямках: перший – з людьми, які бажають проявити свою творчість, інтелектуально долучитися до даного проекту; другий – інформаційний, що дає можливість всім охочим інтернет-ресурсам приєднатися, розмістивши у себе банер або відповідну кнопку; третій напрямок – фінансовий.

«Я мав розмову з підприємцями, які казали, що їм це цікаво. Вони спостерігатимуть за проектом і, з часом, можуть підтримати його фінансово», – сказав пан Дануца.

Андрій Богданович, заступник директора Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії розповів, що називати даний проект громадським телебаченням поки ще рано. У планах – запустити голосування стосовно того, що потрібно суспільству: про що хочуть говорити люди, кого хочуть бачити в студії. За його словами, мета проекту – створити в області суспільне телебачення, яке було б цікавим для всіх користувачів Інтернету, «щоб за допомогою цього ресурсу люди цікаво і з користю проводили час, дізнавалися більше про життя міста».

«Мені подобається формат російського телеканалу "Дождь". У нас теж є вихід на дах, ми маємо таку площадку. Тож цікаво було б організувати, наприклад, якийсь концерт місцевих груп на даху. Такого в Кіровограді ще не було. Це будуть також зустрічі в студіях. Можливо, будемо обговорювати події, що відбулися в місті в цей день. Кожен зможе телефоном або через інтернет поставити своє запитання», – додав Андрій Богданович.

Олена Кваша, генеральний продюсер Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії додала, що КІТ – це експериментальна площадка для атмосферного творчого спілкування.

КІТ розпочне роботу з понеділка 14 квітня. В першому ефірі гостьової студії – член ВО «Свобода» Сергій Запорожан і голова ради ГО «Об'єднання ветеранів розвідки України», полковник В'ячеслав Іванов. Обговорюватиметься візит до Кіровограду кандидата в президенти України, лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока, а також події на Сході України та діяльність спецслужб у цьому контексті.

Глядачі можуть ставити питання гостям на сторінці онлай-телебачення КІТ у facebook. Дивитися трансляцію можна на сайті «Весь Кіровоград» та «Кіровоград24».

Джерело: Весь Кіровоград

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
facebook.com/kitonlinetv
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду