Основна маса відвідувачів соціальних мереж віддають перевагу пасивним видам діяльності онлайн

00:00,
2 Листопада 2010
260

Основна маса відвідувачів соціальних мереж віддають перевагу пасивним видам діяльності онлайн

00:00,
2 Листопада 2010
260
Основна маса відвідувачів соціальних мереж віддають перевагу пасивним видам діяльності онлайн
Romir опублікував результати нового опитування користувачів інтернету по всьому світу щодо їх відвідування соцмереж.  

75% інтернет-користувачів відвідують соціальні мережі з особистою метою, 25% ‑ виключно по роботі, а 22% поєднують приємне із корисним.

 

Facebook і YouTube лідирують серед соціальних сервісів за відвідуваністю з особистою метою: 58% і 57% відповідно, Twitter ‑ 14%. Для вирішення бізнес-завдань 23% аудиторії обирають Facebook, 21% ‑ YouTube, 12% для даних цілей корисний LinkedIn, 11% ‑ Twitter, 10% ‑ Baidu.

 

Кожний третій користувач соцмереж із мобільних пристроїв вважає недостатніми надійність і швидкість інтернету, кожний десятий ‑ дешеві тарифи.

 

Основна маса відвідувачів соціальних мереж та інтернет-користувачів віддають перевагу пасивним видам діяльності онлайн – читанню або перегляданню веб-сторінок. Проте молодь 16 ‑ 24 років, що активно створює для користувача контент, випадає з цього числа, йдеться у звіті. Більш того, саме завдяки цій аудиторії до певної міри розвивається так званий трафікоемний контент: завантаження і вивантаження аудіо- й відеофайлів.

 

"Медіаграмотність"

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду