Анонімні соціальні мережі йдуть на зміну Facebook?

00:00,
24 Грудня 2010
352

Анонімні соціальні мережі йдуть на зміну Facebook?

00:00,
24 Грудня 2010
352
Анонімні соціальні мережі йдуть на зміну Facebook?
Штати стрімкими темпами підкорює нова соціальна мережа – Likealittle. За 6 тижнів цей проект зібрав 20 млн переглядів сторінок і ризикує стати новою «бомбою», повідомляє TechCrunch.

 

Likealittle – ресурс для онлайн-флірту, що відрізняється від традиційних сайтів знайомств або соціальних мереж своєю нарочитою анонімністю. Для спілкування з іншими користувачами, можливості взяти участь в певній бесіді, щоб познайомитися з кимось, відвідувачам привласнюють замість імен назви фруктів, причому кожній гілці – свій фрукт. Виглядає це досить дивно і кумедно: мандарин з університету Луїзіани повідомляє, що йому подобається брюнетка із скейтбордом з його кампусу, яка спочатку була з коротким волоссям, а потім відростила косу,  а томат відповідає, що йдеться, швидше за все, про двох близнюків.

 



Зараз творці Likealittle шукають розробників мобільних застосувань, оптимізатора, системного адміністратора – загалом, багатьох людей, яких зазвичай знаходять ще до запуску. Схоже, ніхто просто не чекав такої популярності від жартівливого проекту для анонімного флірту: його «індекс віральности» вищий, ніж у Facebook. В перші після запуску дні до ресурсу підключилися близько 50 кампусів (реєстрація можлива тільки за допомогою студентських адрес електронної пошти), щодня користувачі переглядають понад 1 млн сторінок.

 

Автори анонімної соціалки – Еван Ріс Прасанна Санкаранараянан і Шубам Міталь – навчаються в Стенфорді. Експерти вбачають у цьому добрий знак: один проект, створений в студентському кампусі, – Facebook –одного разу вже підкорив світ. Тепер, можливо, прийшов час нових звершень.



 

Варто відзначити, що якщо Likealittle і прийде на зміну Facebook, то популярним він стане багато в чому завдяки дітищу Цукерберга. Наприклад, до анонімної соціальної мережі можуть почати збігатися люди, яким набридло тотальне стеження і тонни даних, які зберігають про них добрі усмішливі хлопці.

 

Медіаграмотність за матеріалами Вебпланета

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду