Рейтинг Twitter-активності некомерційних організацій

00:00,
27 Грудня 2010
410

Рейтинг Twitter-активності некомерційних організацій

00:00,
27 Грудня 2010
410
Рейтинг Twitter-активності некомерційних організацій
Агентство ООН у справах біженців очолило список найактивнішних  благодійних та некомерційних організацій у мережі мікроблогів Twitter. Такий висновок оприлюднила у своїй доповіді Empire Avenue – канадська компанія, що запустила у 2010 році гру-імітацію фондового ринку, що дозволяє обмінювати акції на вплив людини в онлайн-спільноті.

 

Оцінка десятків компаній за такими критеріями, як розмір аудиторії, результати діяльності та активність на офіційній Twitter-сторінці тощо, виявила, що аудиторія Агентства ООН у справах біженців на @refugees сягає понад 1,1 млн користувачів, часто залучає їх до вирішення проблем біженців, а також підвищує рівень обізнаності щодо проблем біженців  в цілому світі.

 

Друге місце рейтингу посіла Charity Water (@charitywater), що піклується про забезпечення людей питною водою в країнах, що розвиваються, в той час як CARE (@care) – гуманітарна організація з подолання бідності , посіла третє місце. Завершують п'ятірку RED – фонд боротьби зі СНІДом  та ВІЛ в Африці, та Room to Read – організація, орієнтована на розвиток освіти та грамотності.

 

Топ-10: Організація та її Twitter-акаунт

 

1. UN Refugee Agency | @refugees

2. Charity Water | @charitywater

3. CARE | @care

4. RED | @joinred

5. Room to Read | @roomtoread

6. The Bill and Melinda Gates Foundation | @gatesfoundation

7. UNICEF | @unicef

8. PETA | @peta

9. The CAA Foundation | @caafoundation

10. Greenpeace | @greenpeace

 

Переглянути топ-30

 

Медіаграмотніcть за матеріалами PRWeb

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду