Наступного тижня на CNN – живі ефіри з України

00:00,
13 Січня 2011
603

Наступного тижня на CNN – живі ефіри з України

00:00,
13 Січня 2011
603
Наступного тижня на CNN –  живі ефіри з України

З 17 по 21 січня 2011 року CNN транслюватиме серію програм i-List, присвячену Україні. З понеділка по четвер ведучий Джим Кленсі робитиме прямі включення з Києва у шоу Prism, а у п’ятницю проведе київський випуск World Report. Включення доповнюватимуться репортажами журналістки Даяни Мегней про повсякденне життя українців та аспекти, які формують імідж держави на міжнародній арені. 

 

«В українських випусках i-List ми розповімо про стратегічну роль, яку відіграє Україна,  про те, як вона співпрацює з європейськими сусідами і яке місце займає в глобальній картині світу, - розповідає віце-президент CNN International з питань покриття та інформаційних програм Майк Маккарті. - Протягом наступного тижня ми плануємо висвітлити основні аспекти життя в цій дивовижній країні. У 2011 році це будуть перші випуски серії програм i-List, яка розповідає про народи, людей і країни, що впливають на стан справ як всередині власної держави, так і за її межами».

 

Протягом тижня глядачі CNN дізнаватимуться про ключові аспекти економіки, культури, сільського господарства та суспільного життя сучасної України. Журналісти, зокрема, приділять увагу інвестиціям в інфраструктуру, які Україна робить напередодні Євро-2012.
CNN i-List - серія програм, присвячена змінам та тенденціям у світовій промисловості, бізнесі, сфері високих технологій. Україна стала дев'ятою країною в серії i-List після торішніх випусків, присвячених Франції, Бахрейну, Грузії, Македонії, Польщі, Оману, Нігерії та Туреччини.

 

Програми i-List про Україну виходитимуть з понеділка, 17 січня, по п'ятницю, 21 січня,  о 19:30 за київським часом; в суботу, 22 січня, о 23:00; в неділю, 23 січня, о 14:00 і о 04:00. У вівторок, 25 січня, о 14:30 і 20:30 транслюватимуться спеціальні півгодинні оглядові випуски. 

 

CNN звертається до глядачів з проханням надсилати свої фото та відео про Україну за допомогою форми на iReport www.ireport.com/ilist. Найкращі відеоматеріали будуть використані в ефірі, а також на сайті проекту в рамках українського тижня i-List. 

 

«Медіаграмотність»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду