Facebook працюватиме на звичайних мобілках

00:00,
24 Січня 2011
406

Facebook працюватиме на звичайних мобілках

00:00,
24 Січня 2011
406
Facebook працюватиме на звичайних мобілках
Смартфонів, тачфонів і тому подібних дорогих іграшок Цукерберґу не досить.

Facebook розробила програму, завдяки якій соціальна мережа стане доступною на звичайних мобільних телефонах, повідомляє Wired.

 

Додаток працює на більш ніж двох з половиною тисячах моделей мобільних телефонів виробництва Nokia, Sony Ericsson та LG. Він дозволяє синхронізувати телефон із базою контактів облікового запису Facebook, переглядати фото, надсилати повідомлення і читати оновлення.

 

Смартфони, включно з iPhone, вже завойовані найбільшою у світі соціальною мережою, і додаток Facebook віднедавна встановлюється за замовчуванням на деяких мобільних операційних системах. Поширюючись на традиційні мобілки, Facebook розраховує на країни Східної Європи, Африки та Азії, де смартфони поки що доступні лише небагатьом.

 

Компанія також досягла домовленостей із дев’ятьма іноземними операторами мобільного зв’язку, серед яких український Life:),  про надання безкоштовного доступу до сторінок Facebook протягом 90 днів від початку користування цим додатком. У планах – угода ще з п’ятьма операторами.

 

«Медіаграмотність»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду