Німецький історик розкритикував телеканал ZDF за те, що той позбавив Україну голосу у своїх програмах

00:00,
27 Квітня 2014
1358

Німецький історик розкритикував телеканал ZDF за те, що той позбавив Україну голосу у своїх програмах

00:00,
27 Квітня 2014
1358
Німецький історик розкритикував телеканал ZDF за те, що той позбавив Україну голосу у своїх програмах
Автори:
Історик та експерт із питань Східної Європи Карл Шльоґель розкритикував німецького суспільного мовника - телеканал ZDF. 

«Друзі Путіна серед нас» - така назва його колонки у  газеті Die Welt. Шльоґель обурився некоректним підбором експертів у одній із програм телеканалу про події в Україні. Слово у цій програмі було надано експертам, які мали проросійську позицію, і деякі з яких закликали Україну відмовитися від президентських виборів 25 травня. Це одні й ті ж обличчя, які можна бачити на телеканалі останні тижні. А з боку України натомість була присутня лише «симпатична Марина Вайсбанд, що народилася у Києві», але цього замало, щоб вести дискусію з військовими  експертами, пише Шльоґель.

«Ви повинні уявити: відставний генерал НАТО, екс-глава канцелярії, який сьогодні очолює Німецько-російську платформу, що об'єднує в основному російський офіціоз і німецьких лобістів - всі вони дають поради Україні, суверенній та другій за величиною державі в Раді Європи, як вона повинна поводитися. Україна сама у цьому колі ніяк не представлена. Вона не має голосу, так нібито нема блискучих українських журналістів та українських дипломатів, які відмінно розмовляють німецькою» - зазначив німецький історик. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
media-bubble.de
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду