Гері Олдмен зніме фільм про фотографа ХІХ століття, якого сам і зіграє

Гері Олдмен зніме фільм про фотографа ХІХ століття, якого сам і зіграє

10:05,
20 Травня 2018
2625

Гері Олдмен зніме фільм про фотографа ХІХ століття, якого сам і зіграє

10:05,
20 Травня 2018
2625
Гері Олдмен зніме фільм про фотографа ХІХ століття, якого сам і зіграє
Гері Олдмен зніме фільм про фотографа ХІХ століття, якого сам і зіграє
Автори:
Британський актор Гері Олдмен (Gary Оldman) зніме біографічну стрічку про англійського митця Едварда Майбріджа (Eadweard Muybridge) – піонера фотографії.

Як повідомило видання Deadline, фільм називатиметься «Летючий кінь», а Гері Олдмен виступить у ньому режисером, сценаристом та виконавцем головної ролі.

У стрічці розповідатиметься як про професійне та особисте життя Едварда Майбріджа (1830-1904). Він відомий як один із фундаторів хронофотографії –  ранньої технології фіксації рухомих об'єктів. Найвідомішим його експериментом вважається фіксація коня в русі. Зйомка проводилася через парі, яке уклав тодішній губернатор Каліфорнії Ліленд Стенфорд: він стверджував, що кінь, який біжить галопом, в цей час відриває всі ноги від землі, а його опонент заперечував.

У центрі сюжету фільму Гері Олдмена – події, що розгорнулися в 1872 році. Успішний фотограф запідозрив свою дружину в зраді, вистежив її коханця і застрелив його. Суд не визнав Майбріджа винним: його дії назвали «виправданим вбивством».

Продюсером фільму стане Даг Урбанскі (Doug Urbanski), з яким Гері Олдмен співпрацює вродовж тривалого часу. «Летючий кінь» стане першою стрічкою створеної ними компанії Flying Studios у співпраці з Такером Тулі (Tucker Tooley) та його Tooley Entertainment.

«Ми щиро прагнемо робити хороші фільми, а це означає хороші історії. А настільки хороших історій, як ці події, існує мало», – зазначили Олдмен та Урбанскі в спільній заяві.

«Летючий кінь» стане другою режисерською роботою Гері Олдмена. У 1997 році на екрани вийшла його стрічка «Не ковтати», яка відкрила Каннський кінофестиваль та отримала декілька авторитетних нагород.

Сам Гері Олдмен цьогоріч здобув премію «Оскар» у номінації «Найкращий актор» за виконання ролі Вінстона Черчілля в фільмі «Темні часи».

Нагадаємо, американський режисер, сценарист та продюсер Райан Мерфі (Ryan Murphy) зніме для Netflix серіал за мотивами скандалу про скандал довкола сексуальних домагань голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна (Harvey Weinstein) та актора Кевіна Спейсі (Kevin Spacey).

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
wikipedia.org
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду