Журнал Esquire назвав 25 найкращих фільмів та серіалів року

Журнал Esquire назвав 25 найкращих фільмів та серіалів року

17:12,
27 Грудня 2017
4599

Журнал Esquire назвав 25 найкращих фільмів та серіалів року

17:12,
27 Грудня 2017
4599
Журнал Esquire назвав 25 найкращих фільмів та серіалів року
Журнал Esquire назвав 25 найкращих фільмів та серіалів року
Автори:
Перше місце в списку найкращих фільмів та серіалів 2017 року американського журналу Esquire посів серіал «Вормвуд» Ерола Морріса.

Усього до переліку видання ввійшло 25 кінострічок та телесеріалів.

«Вормвуд» знятий в жанрі докудрами. Він налічує 6 серій і розповідає історію життя та смерті американського вченого часів Холодної війни Френка Олсона, який брав участь у численних секретних дослідженнях, за якими стояло ЦРУ. Виробництвом серіалу займалися компанії Fourth Floor Productions та Moxie Pictures. Подивитися «Вормвуд» можна на сайті Netflix —там він стартував тільки два тижні тому. 

Також на чільних позиціях рейтингу Esquire опинился британська стрічка «Леді Макбет» Вільяма Олройда (2 місце) — екранізація повісті Миколи Лєскова «Леді Макбет Мценського повіту», і «Дюнкерк» Крістофера Нолана, що розповідає про спецоперацію під час Другої Світової війни (3 місце). У топ-5 увійшли також науково-фантастичний фільм Майкла Алмерейди «Марджорі Прайм» та мелодрама «Коламбус» режисера Когонади.

Крім того, редакція журналу назвала найкращими зокрема такі фільми, як «Я більше не почуваюся в цьому світі як вдома» Макона Блера, «Примарна нитка» Пола Томаса Андерсона, «Історії сім'ї Мейровіц» Ноя Баумбаха, «Вбивство священного оленя» Йоргоса Лантімоса, «Гарні часи» Бена і Джошуа Сефді, «Леді Птах» Грети Гервіг і «Квадрат» Рубена Естлунда.

Нагадаємо, Європейська кіноакадемія визнала найкращим європейським фільмом року «Квадрат» Рубена Естлунда. А самого Естлунда також нагородила статуетками «Найкращого європейського кінорежисеро» і «Найкращого європейського сценариста», а виконавця головної ролі Класа Банга назвала «Найкращим європейським актором». Крім того, «Квадрат» здобув перемогу в номінації «Найкраща європейська комедія» Європейського кінопризу.

Нагороду «Європейське відкриття року – приз FIPRESCI» цьогоріч отримала британська стрічка «Леді Макбет» Вільяма Олдройда, а фільм «Вбивство священного оленя» Йоргоса Лантімоса висувався в усіх головних номінаціях.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
esquire.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду