Церемонію «Оскар-2017»  проведе телеведучий Джиммі Кіммел

Церемонію «Оскар-2017» проведе телеведучий Джиммі Кіммел

15:35,
6 Грудня 2016
1584

Церемонію «Оскар-2017» проведе телеведучий Джиммі Кіммел

15:35,
6 Грудня 2016
1584
Церемонію «Оскар-2017»  проведе телеведучий Джиммі Кіммел
Церемонію «Оскар-2017»  проведе телеведучий Джиммі Кіммел
Автори:
Американський телеведучий та комік Джиммі Кіммел (Jimmy Kimmel) стане ведучим 89-ої щорічної церемонії вручення кінопремії «Оскар».

Спершу про це з посиланням на власні джерела повідомило видання ​Hollywood Reporter. Згодом сам ведучий підтвердив новину у своєму Twiiter: «Так, я буду ведучим церемонії "Оскар". Це не жарти. А якщо це таки жарт, моя помста Кіноакадемії буде страшною та солодкою».

Раніше видання Variety написало про те, що транслювати церемонію буде канал ABC. На цьому ж каналі виходить і телешоу Jimmy Kimmel Live. Церемонія нагородження «Оскар» відбудеться 26 лютого 2017 року в театрі «Долбі» в Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, на минулій церемонії головний «Оскар» та нагороду за кращий оригінальний сценарій отримав фільм про журналістське розслідування Spotlight. Сценаристи стрічки Джош Сінгер та Том Маккарті під час вручення нагороди заявили, що «написали сценарій для всіх журналістів, які борються та змагаються за правду».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Vanity Fair
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду