Стівен Спілберг і Джек Ма домовилися разом знімати кіно

Стівен Спілберг і Джек Ма домовилися разом знімати кіно

11:15,
10 Жовтня 2016
2222

Стівен Спілберг і Джек Ма домовилися разом знімати кіно

11:15,
10 Жовтня 2016
2222
Стівен Спілберг і Джек Ма домовилися разом знімати кіно
Стівен Спілберг і Джек Ма домовилися разом знімати кіно
Американський режисер Стівен Спілберг і китайський мільярдер Джек Ма почнуть співпрацю в сфері виробництва фільмів.

Студія Amblin режисера Стівена Спілберга і Alibaba Pictures китайського мільярдера Джека Ма уклали угоду про стратегічне партнерство в сфері кінематографа. Про це повідомляє Wall Street Journal.

В рамках угоди Alibaba Pictures отримає міноритарний пакет акцій Amblin і висуне свого представника в раду директорів. Компанія Джека Ма почне фінансувати студію Спілберга для виробництва фільмів з усього світу та просуватиме стрічки Amblin в Китаї.

Співпраця почнеться з просування в Китаї картини Спілберга «Великий і добрий велетень», яка повинна вийти в прокат 14 жовтня.

Китай займає друге в світі місце за обсягом касових зборів, перше місце залишається за США. Китайські інвестори перенаправили інвестиції в кінематограф із Європи до США, відзначає Wall Street Journal. Розвиток партнерських відносин з китайськими компаніями стає все більш важливим для голлівудських студій, оскільки вони мають мало контролю над тим, як фільм виходить в прокат та продається в Китаї.

Нагадаємо, кінокритики з усього світу назвали 100 найкращих фільмів. На першому місці опинилася стрічка «Малголланд Драйв» Девіда Лінча.  

Також одному з найбільших кінокаталогів IMDb і ряду інших сайтів заборонили публікувати вік і дату народження акторів, якщо вони про це попросять.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Wall Street Journal
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду