Шеф-редактором телеканалу Ukraine Today призначено Юлію Соцьку

Шеф-редактором телеканалу Ukraine Today призначено Юлію Соцьку

15:28,
12 Січня 2016
2007

Шеф-редактором телеканалу Ukraine Today призначено Юлію Соцьку

15:28,
12 Січня 2016
2007
Шеф-редактором телеканалу Ukraine Today призначено Юлію Соцьку
Шеф-редактором телеканалу Ukraine Today призначено Юлію Соцьку
Автори:
З січня 2016 року посаду шеф-редактора телеканалу іномовлення Ukraine Today (входить до групи «1+1 медіа») обійматиме Юлія Соцька. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Як повідомили MediaSapiens на телеканалі, посада шеф-редактора довгий час залишалася вакантною, і обов’язки шеф-редактора виконувала генеральний продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова.

Юлія Соцька має понад 10 років досвіду роботи редактором та продюсером телевізійних новин на CTV (Канада) та CNN (США). Вищу освіту у сфері журналістики та телерадіомовлення вона здобула в Seneca College, York University (Торонто, Канада).

Міжнародний досвід телевиробництва та розуміння інтересів закордонної аудиторії допоможе Юлії Соцькій на новій посаді, впевнена Тетяна Пушнова. «Це велика удача, що такий професіонал, як Юлія приєдналася до нашої команди. Її досвід допоможе нам реструктуризувати редакцію телеканалу відповідно до нашої мети – стати впливовим джерелом інформації з країн Центральної та Східної Європи.  Перше завдання, яке постане перед Юлією – розбудова кореспондентської мережі з цих країн. Друге завдання – підвищення стандартів роботи ньюзруму Ukraine Today», - сказала генеральний продюсер Ukraine Today.

«Я вважаю, що про Україну повинно знати більше людей, тому нам потрібно розширювати аудиторію та довести іноземцям, що новини зі Східної і Центральної Європи дійсно важливі. Я впевнена, що у  Ukraine Today є потенціал стати голосом нової Європи у світі», - сказала Юлія Соцька.

Нагадаємо, Ukraine Today - мультиплатформний телеканал для міжнародної аудиторії, презентований у серпні 2014 року, який веде цілодобове інформаційне мовлення англійською мовою.

Канал мовить із супутника HotBird, а також у кабельних мережах НімеччиниНідерландів, Бельгії, Іспанії та Великої Британії.

У жовтні 2015 року Ukraine Today запустив ток-шоу ViewPoint, присвячене поточним подіям в Україні та Східній Європі.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Фото: uatoday.tv
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду