Сара Пейлін запустила власний новинний інтернет-канал

00:00,
29 Липня 2014
1757

Сара Пейлін запустила власний новинний інтернет-канал

00:00,
29 Липня 2014
1757
Сара Пейлін запустила власний новинний інтернет-канал
Колишній губернатор Аляски і кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії Сара Пейлін започаткувала власний медійний проект – the Sarah Palin Channel. Про це повідомляє The Huffington Post.

За словами 50-річної політичної діячки, вона пропонує американцям саме те, що вони завжди хотіли мати.

«Вам набридли медійні фільтри? Мені теж, - каже вона у відео презентації каналу. – Тож побешкетуймо разом і створимо наш власний канал, який підтримуватимемо самі».

«Разом ми вийдемо за межі рекламних кліпів і прорвемося через політично правильний фільтр та речі на кшталт кланового столичного капіталізму, - обіцяє Пейлін. – Ми поговоримо про проблеми, які медіа мейнстріму замовчують, розглянемо ідеї, які у Вашингтоні не бажають, щоб ви їх почули».

На каналі розміщуватимуться політичні коментарі, інтерв’ю, контент користувачів та останні новини про домашні справи політика.

Гасло нового медіа звучить по-американськи оптимістично: «Давайте жити разом повнокровно, цілеспрямовано й зухвало!»

«Посторонися, Опро (Вінфрі - примітка MediaSapiens)!», - іронічно завважує ліберальна The Huffington Post.

На головній сторінці сайту стоїть лічильник суми національного боргу та годинник, що відраховує час до останнього дня перебування при владі президента Барака Обами.

2008 року Сара Пейлін балотувалася від Республіканської партії як кандидат у віце-президенти США, однак разом з сенатором з Арізони Джоном Маккейном (кандидатом у президенти) програла вибори суперникам від Демократичної партії.

The Sarah Palin Channel можна буде дивитися в інтернеті за допомогою комп’ютера та мобільних пристроїв. Передплата на нього обходитиметься користувачам у $9.95 на місяць та $99.95 на рік. Військовим, які перебувають на дійсній службі, послуги пропонуються безкоштовно.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
sarahpalinchannel.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду