BBC удосконалила корпоративні сайти

00:00,
6 Грудня 2011
841

BBC удосконалила корпоративні сайти

00:00,
6 Грудня 2011
841
BBC удосконалила корпоративні сайти
Британська телерадіомовна корпорація провела ревізію своїх корпоративних сайтів з метою удосконалити їх таким чином, щоб платники так званого ліцензійного збору краще уявляли собі діяльність ВВС.

Починаючи з 5 грудня сторінка «Про ВВС» (About the BBC) має п’ять головних розділів, які ведуть відповідно на основні корпоративні сайти, що мають єдиний дизайн та принципи навігації:

Inside the BBC – сайт для платників збору з ТБ та всіх, хто цікавиться BBC – історією, переліком програм і послуг, структурою компанії та принципами її роботи.

Media Centre  – сайт, де розміщуються анонси нових програм, подробиці їх створення, прес-пакети та заяви від прес-служби BBC.

Partners and Suppliers містить інформацію для приватних осіб та компаній, які хочуть співпрацювати з ВВС або надавати свої послуги. Тут також є розділ з докладним описом редакторської  політики.

Careers – для людей, які бажають влаштуватися на роботу або набути досвіду роботи у BBC, дізнатися про тренінгові програми.

Help and Feedback містить поради щодо підключення до послуг ВВС, як зв’язатися з різними відділами чи надіслати скаргу. Тут також можна подати заявку і стати студійним глядачем шоу чи програми.

Редакція ВВС сподівається, що оновлене «корпоративне обличчя» компанії допоможе швидко та легко знайти потрібну інформацію, а також зрозуміти увесь спектр послуг та робіт такої великої і складної організації, як ВВС.

Джерело About the BBC blog

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
About the BBC
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду