В соцмережі «ВКонтакте» з’явиться платна музика – ЗМІ

В соцмережі «ВКонтакте» з’явиться платна музика – ЗМІ

00:00,
25 Червня 2014
2623

В соцмережі «ВКонтакте» з’явиться платна музика – ЗМІ

00:00,
25 Червня 2014
2623
В соцмережі «ВКонтакте» з’явиться платна музика – ЗМІ
В соцмережі «ВКонтакте» з’явиться платна музика – ЗМІ
У російській соціальній мережі «ВКонтакте» запровадять платні музичні сервіси. Про це повідомляє Lenta.ru із посиланням на анонімне джерело, близьке до компанії.

Як розповіло джерело, модель монетизації аудіозаписів соцмережа розробить разом із Національним музичним видавництвом (НМВ), про що вже укладена угода.

До каталогу  цього видавництва входить близько 400 тисяч музичних творів іноземних авторів та понад 50 тисяч – російських. Їх можна буде прослухати у «ВКонтакте» легально. Окрім цього, соцмережа працює над узаконенням аудіоконтенту, що не входить до цього списку.

Укладення угоди з НМВ виданню Lenta.ru підтвердив виконавчий директор «ВКонтакте» Дмитро Сергєєв.

«Суть домовленостей з НМВ справді у передачі тих авторських і суміжних прав, які у нього є, і в агрегації інших прав за участю НМВ. Також будуть спільно розроблені нові сервіси для монетизації прав. У наявних сьогодні сервісах музика залишиться безкоштовною для користувачів», - сказав представник компанії.

Наявність у «ВКонтакте» неліцензійних аудіо записів постійно викликає претензії правовласників. Навесні позови до компанії подали звукозаписні компанії Sony Music Russia, Universal Music Russia і Warner Music UK.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
fixkey.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду