Суспільний мовник Індії провадить реструктуризацію

00:00,
29 Червня 2013
802

Суспільний мовник Індії провадить реструктуризацію

00:00,
29 Червня 2013
802
Суспільний мовник Індії провадить реструктуризацію
В рамках реструктуризації суспільний мовник Індії Prasar Bharati продовжує опановувати цифрові технології. Тепер суспільний мовник створює мобільні додатки для телеканалу «Дурдаршан» (Doordarshan, DD) та радіо AIR (All India Radio).

Додатки мають забезпечити доступ з мобільних телефонів, ноутбуків і планшетів до всіх новин і розваг, включаючи доступ до архівних матеріалів. Раніше повідомлялося тільки про мобільне телебачення.

DD і AIR уже мають аканти на Youtube і Twitter, і кількість підписників зростає. DD News має 32 тис. читачів у твіттері та 700 переглядів щоденно на ютьюбі. Наразі завантажено 1700 відеороликів. AIR має 24 тис. підписників у твіттері. За словами представників Prasar Bharati, наступний крок – створення і просування мобільних додатків.

«У пріоритеті – створення додатків для перегляду новин. Зараз Prasar Bharati має незавидну аудиторію. Мобільні додатки дадуть змогу зайняти свою нішу навіть серед приватних мовників новини», – кажуть представники компанії.

Архівні матеріали будуть оцифровані і доступні на основі передплати. Prasar Bharati також сподівається отримувати від використання додатків до 30% своїх прибутків. Додатки мають з’явитися в експлуатації протягом найближчих шести місяців.

Введення цифрової платформи є рекомендацією Комітету експертів про цифрових і соціальних медіа. З метою фінансової реструктуризації громадський мовник також планує продати зайві будівлі та територію, що перебувають у власності компанії.

Джерело: The Times of India

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Sarkaritel (на фото: директор Дж. Сіркар)
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду