Instagram запустив «Кращі практики» з рекомендаціями для творців контенту

Instagram запустив «Кращі практики» з рекомендаціями для творців контенту

11:10,
2 Жовтня 2024
306

Instagram запустив «Кращі практики» з рекомендаціями для творців контенту

11:10,
2 Жовтня 2024
306
Instagram запустив «Кращі практики» з рекомендаціями для творців контенту
Instagram запустив «Кращі практики» з рекомендаціями для творців контенту
Новим інструментом зможуть користуватися професійні облікові записи.

Власники професійних облікових записів у соцмережі «Інстаграм» мають можливість переглядати аналітичні дані про свою аудиторію та публікації, покращене відстеження ефективності та інші інструменти. У вівторок платформа оголосила, що професійні користувачі також матимуть доступ до розділу «Кращі практики» на своїй інформаційній панелі, який призначений для допомоги в залученні, охопленні аудиторії, оптимізації контенту та його монетизації. Про це корпорація Meta повідомила у своєму блозі.

«Ми зібрали всі наші поради для творців в одному місці — це називається "Кращі практики", і ви можете знайти їх на професійній панелі. Ви побачите рекомендації та ресурси на різні теми, від охоплення до монетизації. Ми продовжимо додавати більше тем з часом», — повідомив керівник Instagram Адам Моссері.

Користувачі матимуть доступ не лише до узагальнених порад, а й до персоналізованої допомоги, «щоб дати уявлення про ефективність вашого облікового запису», повідомила Meta у своєму блозі.

«Кращі практики» охоплюють п’ять основних тем: створення, залучення, охоплення, монетизація та рекомендації.

Інструмент «Кращі практики» в інстаграмі

У розділі «Створення» зібрані такі поради, як «зробіть створення роликів частиною своєї рутини», «перевірте свій час» і «спробуйте трендове аудіо». Розділ про взаємодію містить такі поради, як «зосередитися на глибшій взаємодії» та «відповідати на коментарі протягом кількох днів». У розділі охоплення пояснюють, як «відстежувати довгострокове зростання підписників». На вкладці монетизації пропонують «вивчити способи заробітку». Під порадами в кожному з розділів додали каруселі зображень, які демонструють, як використовувати інструменти.

Хоча «Найкращі практики» доступні лише для професійних облікових записів, доступ до них може мати кожен. Для переведення власного облікового запису на професійний потрібно натиснути три крапки або тире у верхньому правому кутку свого профілю, перейти до налаштувань і конфіденційності та змінити тип облікового запису.

Фото: Instagram / Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду