У Bluesky додалося 2 мільйони користувачів за лічені дні

У Bluesky додалося 2 мільйони користувачів за лічені дні

12:35,
4 Вересня 2024
797

У Bluesky додалося 2 мільйони користувачів за лічені дні

12:35,
4 Вересня 2024
797
У Bluesky додалося 2 мільйони користувачів за лічені дні
У Bluesky додалося 2 мільйони користувачів за лічені дні
Зростання відбувається на тлі заборони користуватися соцмережею Х у Бразилії.

Bluesky виграє від блокування соцмережі X у Бразилії: за останні чотири дні кількість користувачів зросла на понад 2 мільйони осіб. Про це повідомляє TechCrunch.

За підсумками останніх вихідних, Bluesky став найзавантажуванішим застосунком соцмереж у Бразилії, випередивши свого конкурента від компанії Meta — соцмережу Threads.

За даними фірми Appfigures, загальна кількість завантажень Bluesky зросла на 10 584% цими вихідними порівняно з минулими, а кількість завантажень у Бразилії зросла на колосальні 1 018 952%. Зростання, схоже, має «ефект ореолу», оскільки завантаження за межами Бразилії також зросли на 584%, повідомили у Appfigures. Bluesky почали завантажувати у 22 країнах, де раніше він не був популярним.

Найбільше завантажень застосунку за межами Бразилії відбулося у США, Португалії, Великій Британії, Канаді та Іспанії. Найбільше зростання завантажень продемонстрували Португалія, Чилі, Аргентина, Колумбія та Румунія.

Як повідомив один з інженерів Bluesky, кількість лайків у соціальній мережі зросла до 104,6  млн за останні чотири дні, порівняно з лише 13 млн за аналогічний період лише тиждень тому. Кількість підписок також зросла з 1,4 млн до 100,8 млн, а кількість репостів зросла з 1,3 млн до 11 млн.

У понеділок компанія Bluesky заявила, що за останні чотири дні додала 2,11 млн користувачів, порівняно з 26 тис., які вона додала попереднього тижня. Також компанія зазначила, що спостерігала «значно більш ніж 100-відсоткове зростання (щоденних активних користувачів. — Ред.)».

У вівторок Bluesky повідомила виданню, що зараз кількість користувачів уже становить 2,4  млн і продовжує зростати «щохвилини».

Фото: Bluesky / Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду