Італійський суспільний мовник інвестує в цифрові мікшерні пульти

00:00,
11 Липня 2013
969

Італійський суспільний мовник інвестує в цифрові мікшерні пульти

00:00,
11 Липня 2013
969
Італійський суспільний мовник інвестує в цифрові мікшерні пульти
Державна італійська телерадіокомпанія суспільного мовлення RAI придбала чотири цифрових мікшера Studer Vista 9, один з них буде використаний у відомому міланському театрі «Ла Скала» (Teatro Alla Scala).

Новий мікшер був інстальований в контрольному приміщенні театру і замінив свого попередника – Vista 8. Він буде використовуватися для живих радіо- і телевізійних трансляцій, а також для запису оперних виступів і класичних концертів.

Звукоінженери компанії RAI продовжують працювати з інтерфейсом Vistonics. TFT-монітор 9 Vista, пропонує додаткові можливості, але найбільшою перевагою є потужний процесор Результати on, який удвічі збільшує можливості DSP. Пульт має 64 мікрофонних входу, а також лінійні і AES входи / виходи і два інтерфейсу MADI для многотрекових записуючих пристроїв. Крім цього, RAI працює на платформі Studer у чотирьох основних центрах компанії в Мілані, Римі, Турині та Неаполі.

Ще один пульт Vista, 9 був встановлений в залі компанії RAI в Турині, він поставлявся разом з дистанційною панеллю VistaCompact Bay Remote, що робить можливим дистанційне керування. Цей мікшерний пульт буде використовуватися для «живих» трансляцій і записів класичної музики, оскільки Турин є майданчиком для Національного симфонічного оркестру RAI.

Студію в Римі компанія RAI також модернізувала за допомогою Vista, 9, розташувавши пульт в багатоцільовий радіостудії, яку в основному використовують для «живої» музики, ток-шоу і театральних постановок. Як і в попередніх випадках, TFT-вимірювань і режим ІСТОРІЯ зіграли значну роль у виборі мікшера.

Цього літа ще одна студія в Римі буде оновлено другим Vista, 9. Обидва мікшера мають однакову конфігурацію: 64 мікрофонних входу, лінійні і AES входи / виходи і МАДИ для з'єднання зі студійним моніторним мікшером.

Крім цього, Державна італійська телерадіокомпанія закупила два мікшера Vista, Vista, 7 і 5 для радіомовлення, а також два 8 Vista, Vista, і три 5 для телебачення.

Джерело: Broadcast

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Creative Observer
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду