Telegram запустив преміум-підписку: що пропонує та скільки коштує

Telegram запустив преміум-підписку: що пропонує та скільки коштує

11:16,
20 Червня 2022
2455

Telegram запустив преміум-підписку: що пропонує та скільки коштує

11:16,
20 Червня 2022
2455
Telegram запустив преміум-підписку: що пропонує та скільки коштує
Telegram запустив преміум-підписку: що пропонує та скільки коштує
Premium-клієнти платформи отримують подвоєння майже усіх лімітів.

Підписку на Telegram Premium було відкрито 19 червня. Про це сервіс повідомив у своєму блозі. Серед пропозицій — завантаження надвеликих файлів, ексклюзивні наклейки та реакції, покращене керування чатом та інше.

Так, звичайні користувачі можуть завантажувати великі файли та медіафайли розміром до 2 ГБ. Передплатники ж Telegram Premium отримують змогу надсилати файли розміром до 4 ГБ. На додачу вони можуть стежити за 1000 каналами, створювати до 20 папок чату з до 200 чатами в кожній, додавати четвертий обліковий запис до будь-якої програми Telegram, мати 10 чатів у головному списку та зберігати до 10 улюблених наклейок.

Окрім того, поліпшується швидкість завантаження файлів, з’являється функція конвертації голосових повідомлень у текстові, наклейки стають анімованими з щомісячним оновленням колекції, а колекція реакцій збільшується. 

Telegram Premium також передбачає нові інструменти для організації списку чатів — наприклад, зміна папки чату за замовчуванням, щоб програма завжди відкривалася в спеціальній папці, або, скажімо, «Непрочитані» замість «Усі чати».

Преміум-передплатники можуть увімкнути налаштування конфіденційності та безпеки для автоматичного архівування та вимкнення нових чатів. Відео профілю преміум-користувачів будуть анімованими.

Із повним переліком усіх нових преміум-функцій можна ознайомитися у блозі Telegram. Компанія не повідомляє вартість підписки, але TechCrunch називає діапазон від 5 до 6 доларів.

Усі базові можливості Telegram залишаться безкоштовними. До того ж звичайні юзери можуть користуватися деякими перевагами Premium: наприклад, завантажувати надзвичайно великі документи та переглядати наліпки, які отримуватимуть від преміум-клієнтів.

Нагадаємо, що користування Telegram в Україні протягом того часу, поки триває повномасштабна війна з Росією, зросло у 8 разів.

Фото: Telegram

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду