Facebook запускає додаток для закоханих пар

Facebook запускає додаток для закоханих пар

12:10,
8 Квітня 2020
2874

Facebook запускає додаток для закоханих пар

12:10,
8 Квітня 2020
2874
Facebook запускає додаток для закоханих пар
Facebook запускає додаток для закоханих пар
Автори:
У компанії назвали додаток «особистим простором для двох».

Нещодавно компанія Facebook запускала сервіс для знайомств. А зараз врішила розробити додаток Tuned, призначений спеціально для закоханих пар, де можна обмінюватися фотографіями і голосовими повідомленнями.

Про це повідомляє The Verge.

За допомогою додатку люди можуть створити свою інтимну соцмережу, де вони зможуть спілкуватися тільки зі своїм партнером. У компанії назвали додаток «особистим простором для двох».

«Додаток безкоштовний у використанні і, здається, не потребує облікового запису Facebook. Програма не набагато відрізняється від будь-якої іншої соціальної мережі, де люди можуть спілкуватися безпосередньо між собою», - пише видання.

Сервіс доступний зараз тільки на iOS і тільки для користувачів з Канади і США.

Додаток підключається до Spotify для обміну музикою, можна надсилати один одному фотографії, замітки, листівки та голосові повідомлення, а також використовувати наклейки і реакції.

Нещодавно Facebook відклала запуск сервісу для знайомств у ЄС після обшуків.

Крім того, свій сервіс для знайомств запускає також Telegram.

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду