У Twitter з'явиться аналог сторіз

У Twitter з'явиться аналог сторіз

10:30,
6 Березня 2020
2963

У Twitter з'явиться аналог сторіз

10:30,
6 Березня 2020
2963
У Twitter з'явиться аналог сторіз
У Twitter з'явиться аналог сторіз
Автори:
Платформа мікроблогів Twitter запустила нову версію повідомлень, яка по суті є аналогом сторіз. Проєкт називається Fleets. Доступний він поки що тільки в Бразилії.

Соцмережа Twitter почала тестувати аналог сторіз: повідомлень, які інші користувачі можуть бачити протягом 24 годин. Потім ці пости зникають. Поки випробувати новинку можуть тільки жителі Бразилії. Про це повідомляється у акаунті бразильського підрозділу Twitter.

Там підкреслили, що проєкт Fleets більше орієнтований на записи в текстовому форматі, але також можна буде розміщувати гіфки, відео та аудіо.

Стало відомо, що меню для перегляду нового контенту з'явиться у верхній частині користувацької стрічки. На нього можна буде відреагувати у виглді емодзі, але залишити коментар, поставити лайфк або зробити ретвіт запису не можна.

Формат сторіз першими почали використовувати Snapchat, потім вони з'явилися в Instagram, Facebook і ВКонтакте, нагадує Liga Tech.

MediaSapiens раніше писав, що Twitter верифікувала фейкового кандидата у Конгрес США, профіль якого створив школяр.

Фото: Depositphotos

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду