Twitter хоче додати варіанти модерації коментарів

Twitter хоче додати варіанти модерації коментарів

11:00,
9 Січня 2020
2306

Twitter хоче додати варіанти модерації коментарів

11:00,
9 Січня 2020
2306
Twitter хоче додати варіанти модерації коментарів
Twitter хоче додати варіанти модерації коментарів
Автори:
8 січня директорка продуктів Twitter Сюзанна Сі (Suzanne Xie) розповіла про плани компанії ввести декілька опцій для обмеження коментарів під постами.

Як пише The Verge, на виставці CES у Лас-Вегасі Сюзанна Сі розповіла про декілька таких опцій з обмеженняобговорення під твітами.

Компанія планує ввести нове налаштування — «учасники обговорення». У цьому меню з’явиться декілька варіантів: «Глобальний», «Груповий», «Панельний» та «Твердження».

Якщо користувач обере для свого твіта опцію «Глобальний», то коментувати його зможуть усі. «Груповий» дозволить коментувати лише тим, за ким стежить юзер, або відмітив у пості. «Панельний» дозволить включитися в обговорення лише тим, кого користувач відмітив, а «Твердження» заблокує можливість коментувати повністю.

Сюзанна Сі розповіла, що поки що вони тестують таку функцію. У першому кварталі цього року проведуть експеримент з впровадження таких опцій. Якщо усе пройде вдало, то цього року нова функція може бути повністю запущена у соціальній мережі.

The Verge зазначає, що у разі впровадження оновлення, дезінформацію у Twitter стане важче спростувати, оскільки коментарі стануть жорстко регулюватися. Пані Сі зазначила, що Twitter слідкуватиме за цим у ході експерименту.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав, що користувачі Twitter непокояться через загострення відносин США та Ірану.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
techcrunch.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду