Twitter підбив підсумки 2019 року: яйце, качка і BTS

Twitter підбив підсумки 2019 року: яйце, качка і BTS

11:26,
10 Грудня 2019
3293

Twitter підбив підсумки 2019 року: яйце, качка і BTS

11:26,
10 Грудня 2019
3293
Twitter підбив підсумки 2019 року: яйце, качка і BTS
Twitter підбив підсумки 2019 року: яйце, качка і BTS
Автори:
Соціальна мережа зробила рейтинг найбільш популярного контенту і тем.

Про підсумки року компанія розповіла в офіційному блозі. Найбільше поширювали у Twitter фотографію яйця, серед політиків першу позицію в обговоренні отримав Дональд Трапм, а головним хештегом серед новин став Нотр-Дам де Парі (де цього року спалахнула пожежа).

Фотографія яйця зі стоку цього року побила світовий рекорд соціальної мережі за кількістю вподобань. Зараз у цієї фотографії 957 тис. ретвітів. Як писав раніше MediaSapiens,  популярний Instagram-акаунт створив 29-річний працівник британського рекламного агентства The&Partnership Кріс Годфрі (Chris Godfrey). Йому допомагали у веденні облікового запису двоє друзів.

Також лідирує серед поширених відео (1 млн ретвітів) — ролик з учасником корейського гурту BTS, який танцює під пісню Billy Eilish «Bad guy». У відео мільйон поширень, проте Twitter поставив його другим у рейтингу, тому що фанати гурту маніпулювали та розповсюджували його від різних акаунтів. Тобто найбільше унікальних поширень все ж у фотографії яйця. Поза топом опинилися і дописи японського мільярдера Юсаку Маедзава (Yusaku Maezawa), який роздавав гроші користувачам за ретвіти.

Третє місце (602 тис. ретвітів) у відео, де каченя бігає за групою людей.

На четвертому місці (594 тис. ретвітів) ролик, де зафіксовано майстерний стрибок кішки.

П’яте місце (578 тис. ретвітів) у відео, на якому племінниця автора нібито вміє керувати своїм папугою за допомогою голосу. Птах нібито атакує всіх, на кого кричить дівчинка.

Серед серіалів найбільше обговорювали цього року «Гру престолів».

Найбільш обговорюваним фільмом став «Месники: завершення».

Серед акторів на першому місці по популярності у Twitter опинився Том Голланд (Tom Holland), серед музикантів — гурт BTS, футбольних команд — ФК «Барселона».

Популярні новинні хештеги стосувалися пожежі у Соборі Паризької Богоматері, сходження нового імператора Японії на престол, політичних подій у Венесуелі, виходу Великої Британії з ЄС, тайфуну в Японії тощо.

У трійці найбільш обговорюваних у Twitter політиків є Дональд Трамп, Барак Обама та прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді.

Нагадаємо, раніше підсумки року підбив YouTube. Серед музичних відео найбільше переглядів в Україні в 2019 році зібрав Артур Пирожков з хітом «Зацепила».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Twitter
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду