Штурм Зони-51 у США транслюватимуть в прямому ефірі

Штурм Зони-51 у США транслюватимуть в прямому ефірі

13:13,
20 Вересня 2019
2259

Штурм Зони-51 у США транслюватимуть в прямому ефірі

13:13,
20 Вересня 2019
2259
Штурм Зони-51 у США транслюватимуть в прямому ефірі
Штурм Зони-51 у США транслюватимуть в прямому ефірі
Автори:
Прихильники конспірологічних теорій про інопланетян зібралися штурмувати американську військову базу — Зону-51. Вони вестимуть пряму трансляцію події. Сам штурм запланований на сьогодні о 16:00 за київським часом.

Ідея про штурм з’явилась у соціальній мережі Facebook радше як жарт. Організатором акції стала спільнота Shitposting cuz im in shambles, яке публікує різні меми та жарти. Однак, американці сприйняли його дуже серйозно. На подію підписались кілька мільйонів користувачів.

Facebook навіть видалила сторінку через те, що вона «порушує стандарти спільноти». На момент видалення сторінки, її аудиторія досягала майже в два мільйони людей. Однак пізніше знову відновили, пояснивши, що зробили це помилково.

Учасники обговорення на сторінці вважають, що уряд США веде в Зоні-51 секретні розробки, пов'язані з технологіями позаземних цивілізацій. 

Area 51 або Зона 51 — це база ВПС США неподалік Лас-Вегаса, про яку до 2013 року нічого не було відомо. Над Зоною заборонені польоти, а при наближенні до неї встановлені десятки знаків, які попереджають, що військовим дозволено відкривати вогонь на ураження. Діяльність військової бази тримають у суворій секретності.

Прихильники теорії змови вірять, що на цій базі проводять секретні досліди над інопланетянами, яких вдалося упіймати. Хоча жодних реальних доказів цьому не існує, все ж є багато прихильників цієї конспірологічної теорії. Це зробило Зону-51 знаковим місцем, якій присвячували багато програм, фільмів, мемів.

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Americantoday
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду