Twitter нарешті дозволив приховувати «токсичні коментарі»

Twitter нарешті дозволив приховувати «токсичні коментарі»

10:51,
20 Вересня 2019
2227

Twitter нарешті дозволив приховувати «токсичні коментарі»

10:51,
20 Вересня 2019
2227
Twitter нарешті дозволив приховувати «токсичні коментарі»
Twitter нарешті дозволив приховувати «токсичні коментарі»
Автори:
Соціальна мережа намагається покращити атмосферу спілкування на платформі. Але в Україні нова функція поки не доступна.

Twitter вже протестував нову функцію у Канаді, а тепер увів її також для США та Японії. Нова опція дозволить користувачам приховувати коментарі у дискусіях, які вони почали.

Про це повідомляє «Детектор медіа» з посиланням на The Verge.

Раніше юзери могли лише блокувати інших користувачів чи відмикати собі сповіщення для певних слів, яких вони не хотіли читати. Дописувачі не могли керувати дискусією.

Тепер ті, хто почав обговорення, можуть вирішувати, які коментарі залишатимуться, а які ні. Для цього треба клікнути у меню твіта, де поряд з кнопками «Приховати», «Вимкнути звук» і «Стежити» з’явиться ще й «Приховати коментар». Коли коментар приховають, користувачі не бачитимуть його, поки не клікнуть на спеціальну іконку, яка показує усі приховані відповіді.

Про тестування такої опції «Детектор медіа» вже повідомляв у березні. Тоді топ-менеджер Twitter Мішель Ясмін (Michelle Yasmeen) писала, що можливість ховати коментарі може стати новим методом модерації та позбавить юзерів необхідності блокувати акаунти інших людей. Вона вважає, що такий підхід є балансом між інтересами автора твіту і аудиторією.

«Люди, які починають у Twitter цікаву розмову для нас насправді дуже цінні, тому ми хочемо уповноважити їх робити обговорення більш здоровими. Зараз користувачі вже це роблять за допомогою функцій блокування, замовчування чи звітуючи нам. Проте ці інструменти не завжди потрапляють в ціль. Блокування і замовчування лише змінює те, як бачить обговорення блокувальний, а звіти ефективні лише щодо тих постів, які порушують правила спільноти», — пояснвала менеджерка продуктів компанії Мішель Ясмен Хак.

Нагадаємо, нещодавно у Twitter видалили фейкову сторінку Олега Сенцова.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
unsplash.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду