Трамп судиться за право блокувати користувачів у Твіттері

Трамп судиться за право блокувати користувачів у Твіттері

14:01,
27 Серпня 2019
1852

Трамп судиться за право блокувати користувачів у Твіттері

14:01,
27 Серпня 2019
1852
Трамп судиться за право блокувати користувачів у Твіттері
Трамп судиться за право блокувати користувачів у Твіттері
Автори:
Президент США порушив Конституцію, блокуючи у Твіттері людей, погляди яких він не поділяє, йдеться у рішенні федерального апеляційного суду.

Президент США Дональд Трамп оскаржує рішення федерального апеляційного суду, який вирішив, що він порушив Конституцію США, блокуючи у Твіттері людей, погляди яких він не поділяє. Про це повідомляє Engadget.

Раніше Федеральний апеляційний суд США заборонив президенту США Дональду Трампу блокувати користувачів у Твіттері.

Блокування президентом США його критиків було оскаржене Інститутом Першої Поправки (до Конституції США  — Ред.) у Колумбійському університеті, а також сімома користувачами Твіттера, яких Дональд Трамп заблокував.

Зараз, відповідно до подання до суду з боку Міністерства юстиції США, Трамп домагається повторного розгляду 2-м Апеляційним судом США у Нью-Йорку, називаючи попереднє рішення «принципово неправильним».

Твіттер-акаунт Дональда Трампа має понад 63 мільйони підписників. Загальновідомо, що президент США часто використовує свій акаунт не тільки для публікації важливих новин, а й для поширення скандальних заяв. Нерідко він використовує соцмережу для просування свого порядку денного та публічних суперечок з критиками.

Сторінка Трампа у Твіттері, яку він відкрив у 2009 році, стала для багатьох користувачів чи не головною та чи не найбільш суперечливою частиною його президентства.

Нагадаємо, раніше «Детектор Медіа» писав, що кожен п’ятий дорослий американець читає твіти Трампа.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Engadget
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду