Косметичний бренд Lush різко зменшує свою присутність в соціальних мережах

Косметичний бренд Lush різко зменшує свою присутність в соціальних мережах

16:48,
11 Квітня 2019
2851

Косметичний бренд Lush різко зменшує свою присутність в соціальних мережах

16:48,
11 Квітня 2019
2851
Косметичний бренд Lush різко зменшує свою присутність в соціальних мережах
Косметичний бренд Lush різко зменшує свою присутність в соціальних мережах
Автори:
Британська компанія Lush вирішила відмовитися від низки своїх сторінок в Instagram, Facebook та Twitter, бо не хоче платити соціальним мережам за появу у стрічках користувачів.

У своєму акаунті в Instagram компанія написала, що вимикає свої соціальні мережі. Бренд Lush є у 40-ка країнах світу, в тому числі і в Україні.

«Все частіше соціальні медіа ускладнюють і ускладнюють безпосереднє спілкування. Нам набридло боротися з алгоритмами, і ми не хочемо платити, щоб з'явитися у вашій стрічці новин. Тому ми вирішили, що настав час попрощатися з деякими нашими соціальними каналами і замість цього відкрити розмову між вами та нами… Ми хочемо, щоб «соціальне» було більше про пристрасть і менше про лайки», — пише Lush.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

We're switching up social.⁣ ⁣ Increasingly, social media is making it harder and harder for us to talk to each other directly. We are tired of fighting with algorithms, and we do not want to pay to appear in your newsfeed. So we’ve decided it’s time to bid farewell to some of our social channels and open up the conversation between you and us instead.⁣ ⁣ Lush has always been made up of many voices, and it’s time for all of them to be heard. We don’t want to limit ourselves to holding conversations in one place, we want social to be placed back in the hands of our communities - from our founders to our friends.⁣ ⁣ We’re a community and we always have been. We believe we can make more noise using all of our voices across the globe because when we do we drive change, challenge norms and create a cosmetic revolution. We want social to be more about passions and less about likes.⁣ ⁣ Over the next week, our customer care team will be actively responding to your messages and comments, after this point you can speak us via live chat on the website, on email at wecare@lush.co.uk and by telephone: 01202 930051.⁣ ⁣ This isn’t the end, it’s just the start of something new.⁣ ⁣ #LushCommunity - see you there.

Допис, поширений LUSH UK (@lush) 8 Кві 2019 р. о 12:17 PDT

Згодом компанія пояснила, що закрити збирається лише британські акаунти, і то не всі. Приміром, Lush People залишається.

Сторінка бренду у Instagram має понад півмільйона підписників, у Facebook — 400 тисяч, а у Twitter — 200 тисяч.

Раніше «Детектор медіа» писав, що у Великій Британії розглядається законопроект, який передбачає штрафи для онлайн-платформ за неоперативне усунення образливого контенту. В Австралії парламент вже ухвалив аналогічний документ.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду