Twitter запускає власний месенджер

Twitter запускає власний месенджер

15:20,
12 Березня 2019
1643

Twitter запускає власний месенджер

15:20,
12 Березня 2019
1643
Twitter запускає власний месенджер
Twitter запускає власний месенджер
Автори:
Новий додаток поки доступний виключно в режимі тестування і лише для гаджетів, які працюють на iOS.

Платформа для обміну мікроблогами Twitter запускає новий мобільних додаток twttr, в якому можна буде обмінюватися повідомлення, як і в інших популярних месенджерах. Прототип доступний для тестування вже від сьогодні, пише видання TechCrunch.

Мобільний додаток Twttr вперше презентували на конференції CES в січні 2019 року. Головна мета — запропонувати спільноти користувачів Twitter більш експериментальний простір для тестування. В ньому компанія планує випробувати нові ідеї за межами своєї загальнодоступної мережі, а також отримати зворотний зв'язок від тестувальників і розробити нові функції.

Спочатку новий додаток twttr буде зосереджений на тестуванні нових дизайнів для чатів. Бета-версія додатку поки доступна лише для iOS. Охочим взяти участь в тестуванні потрібно буде залишити заявку.

Нагадаємо, раніше Twitter звинуватили у зберіганні вже видалених повідомлень протягом багатьох років.


ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
TechCrunch
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду