Пост у Instagram телезірки Кайлі Дженнер коштує  $ 1 млн – рейтинг Hopper HQ

Пост у Instagram телезірки Кайлі Дженнер коштує $ 1 млн – рейтинг Hopper HQ

15:50,
27 Липня 2018
3258

Пост у Instagram телезірки Кайлі Дженнер коштує $ 1 млн – рейтинг Hopper HQ

15:50,
27 Липня 2018
3258
Пост у Instagram телезірки Кайлі Дженнер коштує  $ 1 млн – рейтинг Hopper HQ
Пост у Instagram телезірки Кайлі Дженнер коштує  $ 1 млн – рейтинг Hopper HQ
Автори:
Аналітична компанія Hopper HQ склала рейтинг найбільш високооплачуваних блогерів у соцмережі Instagram. Його очолила американська телезірка Кайлі Дженнер – за один пост у її профілі рекламодавцю треба заплатити $ 1 млн.

Компанія повідомила, що рейтинг базується на внутрішній та публічній інформації. Складаючи список, аналітики враховували такі фактори, як залученість аудиторії блогера, кількість підписників та частота публікацій.

Кайлі Дженнер за кількістю підписників поступається сестрі Кім Кардашьян, співачкам Селені Гомез і Бейонсе, а також футболісту Кріштіану Роналду. Саме ці зірки ввійшли в першу п'ятірку рейтингу.

Власники акаунтів на верхніх 15 сходинках рейтингу отримують за пост понад $ 150 тис. Усі вони – світові знаменитості шоу-бізнесу та футболу. Зокрема це Дуайн Джонсон, Джастін Бібер, Неймар, Ліонель Мессі, Кендал Дженнер, Златан Ібрагімовіч та інші.

Далі в рейтингу Hopper HQ розташувалися здебільшого блогери, які пишуть про фітнес, моду та б'юті індустрію, а також інфлуенсери (впливові особи в соцмережах. – MS). Вони отримують  за пост до $ 33 тис. 

Автори акаунтів про подорожі отримують значно менші грошові винагороди: від $ 3 тис. до $ 9 тис. за пост, за винятком Instagram-подружжя Гаррета і Джесіки Лі, які посідають 27-ме місце у рейтингу. Їхній прибуток становить $ 23 тис. за одну публікацію. 

Наприкінці рейтингу опинилися блогери, які пишуть про їжу. Відомий британський кухар Джеймі Олівер отримує за пост $ 8 тис, а інші топові блогери в цій тематиці – від $ 1,3 тис. до $ 5,5 тис. за публікацію. 

У Hopper HQ нагадали, що торік аналогічний рейтинг очолила американська співачка та акторка Селена Гомез, а вартість постів у топових інстаграмерів була помітно нижчою.

Британська команія HopperHQ пропонує блогерам та компаніям однойменний інструмент для планування публікацій у cоцмережах та більшої залученості аудиторії.

Нагадаємо, торік компанія HopperHQ проаналізувала більш ніж 1,2 мільйона фотографій в Instagram та з’ясувала, що пости жінок збирають майже в п'ять разів більше «лайків», ніж пости чоловіків.

Скріншоти – MediaSapiens

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Hayu/Youtube
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду