Популярні тревел-блогери загинули на водоспаді, рятуючи подругу

Популярні тревел-блогери загинули на водоспаді, рятуючи подругу

16:19,
6 Липня 2018
4219

Популярні тревел-блогери загинули на водоспаді, рятуючи подругу

16:19,
6 Липня 2018
4219
Популярні тревел-блогери загинули на водоспаді, рятуючи подругу
Популярні тревел-блогери загинули на водоспаді, рятуючи подругу
Автори:
На водоспаді Shannon Falls, що у канадській провінції Британська Колумбія, загинуло троє людей. Серед них були два популярні блогери Рікер Гембл (Ryker Gamble) та Олексій Лях (Alexey Lyakh).

Як пише Tubefilter, Рікер та Олексій почали викладати відео про свої подорожі на YouTube-каналі High On Life сім років тому. Зараз у цього каналу півмільйона підписників. Крім того, у них були популярні акаунти в Instagram: Олексій мав більше мільйона послідовників, Рікер — 70 тисяч.

 

Just a medium send. Didn’t have it in me for the 28 meter bridge ????‍♂️ ???? @mindy

Допис, поширений Alexey - Wanderlust (@wanderlust) 14 Січ 2018 р. о 8:24 PST

Повідомлення про їхню смерть надійшло 3-го липня. Молодики (їм було від 20 до 30 років) впали з водоспаду. Разом з ними також загинула дівчина Олексія Меган Скрепер (Megan Scraper).

Згідно з даними видання The Vancouver Courier, блогери намагались врятувати пані Скрепер, яка послизнулася та впала у річку, коли вони гуляли на вершині водоспаду. Четвертий товариш, який став свідком інциденту, спустився з гори, щоб покликати на допомогу.

Саша Бенкс (Sascha Banks), капрал канадської федеральної поліцейської служби, повідомляє, що молоді люди плавали у басейні на вершині водоспаду, а потім вирішили «трохи походити по виступу». Вони впали майже з 30 метрів.

Shannon Falls — третій серед найвищих водоспадів у Британській Колумбії.  Поліції потрібно було викликати пошуково-рятувальну команду та вертолітні підрозділи, щоб знайти тіла. Правоохоронці зазначають, що це "надзвичайно складна" та "дуже небезпечна" місцевість, яка до того ж має сильний потік води.  

Останнє відео на каналі High On Life завантажили друзі блогерів. «Це були троє найтепліших, найбільш приємних і натхненних людей, які ви могли б зустріти. Світ втратив багато світла від того, що їх не стало. Вони жили кожен день на повну та з позитивом, завзяттям, беручи від життя все, що можна. Вони розділяли і навчали цих цінностей мільйони людей по всьому світу», — кажуть вони у посланні.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав, як Instagram-блогер за півтора роки отримав 200 безкоштовних ночей в готелях.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Instagram
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду