Facebook та Instagram не рекламуватимуть криптовалюту

Facebook та Instagram не рекламуватимуть криптовалюту

17:40,
1 Лютого 2018
2142

Facebook та Instagram не рекламуватимуть криптовалюту

17:40,
1 Лютого 2018
2142
Facebook та Instagram не рекламуватимуть криптовалюту
Facebook та Instagram не рекламуватимуть криптовалюту
Автори:
Нова рекламна політика компанії Facebook забороняє просування бінарних опціонів і криптовалюти на власних платформах.

Про це повідомляється в офіційному блозі Facebook.

Нова політика буде застосовуватиметься в Facebook, Audience Network та Instagram.

«Два наші основні принципі реклами відображають наше переконання в тому, що реклама повинна бути безпечна і вона має бути насамперед для людей, – зазначає директор з управління продуктами Facebook Роб Лезерн (Rob Leathern). – Оголошенням, які вводять в оману чи обманюють, немає місця на Facebook. Ми створили нову політику, яка забороняє рекламу фінансових продуктів і послуг, які часто пов'язують з оманливими практиками».

До таких практик Facebook включає «бінарні опції, первинні розміщення монет і криптовалюту». Зокрема, в соціальній мережі більше не будуть оголошеннями на кшталт «Новий ICO! Купіть токени зі знижкою 15% прямо зараз!», «Клікніть тут, щоб дізнатися більше про нашу не ризиковану криптовалюту, яка дозволяє робити миттєві платежі будь-кому в світі», «Використовуйте свої пенсійні накопичення для покупки біткоїнів».

Директор з управління продуктами Facebook також зазначив, що хоче, щоб їхні користувачі дізнавалися про нові продукти та послуги, не боючись стати жертвами шахраїв. За словами пана Лезерна, наразі чимало компаній у сфері криптовалюти працюють недобросовісно.

Соцмережа закликала користувачів повідомляти про оголошення, які порушуватиметь нову рекламну політику Facebook. Для цього юзер повинен натиснути на верхній правий кут оголошення.

Нагадаємо, на початку 2018 року засновник та генеральний директор Facebook Марк Цукерберг заявив, що має намір більш докладно вивчити такі технології як шифрування і криптовалюти, які, на його думку, заберуть владу у централізованих систем. 

У жовтні медіагрупа «1+1 медіа» заявила, що виявила та зупинила незаконне втручання в роботу сайтів групи, метою якого був прихований видобуток криптовалюти Monero, ймовірно, в інтересах міжнародного стартапу Newzmate. Медіагрупа звернулась до Кіберполіції. Newzmate назвав майнінг на сайтах «1+1 медіа» технічною помилкою.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
facebookfever.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду