Twitter збільшив ліміт символів до 280 знаків

Twitter збільшив ліміт символів до 280 знаків

09:55,
8 Листопада 2017
2750

Twitter збільшив ліміт символів до 280 знаків

09:55,
8 Листопада 2017
2750
Twitter збільшив ліміт символів до 280 знаків
Twitter збільшив ліміт символів до 280 знаків
Автори:
Мережа мікроблогів Twitter розширила ліміт символів у твітах з 140 до 280 знаків для всіх користувачів.

Про це компанія повідомила у своєму блозі. Оновлення стане доступним для усіх користувачів найближчим часом. Винятками залишаться лише японська, китайська та корейська мови, в яких через певні особливості можна написати більше при меншій кількості символів.

Twitter почала тестувати удвічі більшу довжину постів у вересні. Тоді такий функціонал став доступним обмеженому колу акаунтів. За час цього експерименту користувачі тільки в 5% випадків відправляли повідомлення довше 140 символів. І лише 2% писали пости довші 190 символів. Водночас ті, хто публікував довгі твіти, отримували більше лайків, ретвітів і підписників, підрахували в компанії.

Як писав MediaSapiens, Twitter також працює над новою функцією, яка дозволить користувачам зберігати дописи в закладках. Окрім того, компанія пообіцяла запровадити спеціальне маркування для політичної реклами на тлі розслідування щодо втручання Росії в президентські вибори у США через соціальні мережі.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Rappler
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду