Twitter заблокував радника Трампа за образи в бік журналістів

Twitter заблокував радника Трампа за образи в бік журналістів

17:04,
30 Жовтня 2017
1541

Twitter заблокував радника Трампа за образи в бік журналістів

17:04,
30 Жовтня 2017
1541
Twitter заблокував радника Трампа за образи в бік журналістів
Twitter заблокував радника Трампа за образи в бік журналістів
Автори:
Радника передвиборчої кампанії Дональда Трампа Роджера Стоуна заблокували в соціальній мережі Twitter через образливі коментарі на адресу журналістів.

Про це пише ВВС.

Аккаунт пана Стоуна було заблоковано за кілька годин потому, як він опублікував твіт, з грубими й гомофобними висловлюваннями на адресу журналістів CNN і New York Times. Зокрема він написав й про ведучого каналу CNN відкритого гея Дона Лемона.

У матеріалах журналістів йшлося про можливе втручання Росії в виборчу кампанію в США минулого року.

Twitter не уточнив, чи заблоковав акаунт тимчасово чи назовсім. На своїй сторінці в Facebook він написав, що блокування вже повинне були зняти, однак цього досі не сталося. 

У 1970-ті роки пан Стоун був помічником президента Річарда Ніксона, а потім став політичним консультантом.

У документальному фільмі Netflix "Допоможи мені, Роджер Стоун" він стверджує, що став тією людиною, яка переконала Дональда Трампа балотуватися на пост президента.

Він був його радником на ранніх етапах  передвиборної кампанії, й залишив цю посаду в серпні 2015 року. Роджер Стоун наполягає, що пішов за власним бажанням, а Дональд Трамп стверджує, що звільнив його. 

Нагадаємо, у вересні представники соціальної мережі Twitter пообіцяли переглянути правила публікацій через останні твіти президента США Дональда Трампа. Внутрішні правила компанії забороняють видаляти «інформаційно значущі» твіти навіть в тому випадку, якщо вони порушують загальні правила. Проте наразі соцмережа не уточнила, за якими критеріями визначається «інформаційно значущий» твіт. 

Поточні правила соціальної мережі забороняють ображати інших користувачів, прямо чи опосередковано погрожувати ним чи закликати до насильства. Тож згідно цього чимало твітів президента США Дональда Трампа повинні бути тимчасово чи назавжди заблоковані.

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
EFA
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду