Соцмережа Facebook запустила нову стрічку новин «Цікаве»

Соцмережа Facebook запустила нову стрічку новин «Цікаве»

09:28,
19 Жовтня 2017
4319

Соцмережа Facebook запустила нову стрічку новин «Цікаве»

09:28,
19 Жовтня 2017
4319
Соцмережа Facebook запустила нову стрічку новин «Цікаве»
Соцмережа Facebook запустила нову стрічку новин «Цікаве»
Автори:
Соціальна мережа Facebook додала альтернативну стрічку новин «Цікаве», де пропонує топ публікацій, підібраних для перегляду кожного користрувача.
Про це пише  TechCrunch.
 
Першими новий розділ «Стрічка "Цікаве"» («Explore») побачили деякі користувачі в США.

В Facebook заявляли, що наразі тільки тестують нову функцію. Проте 18 жовтня представники компанії  підтвердили запуск.

«Ми починаємо впроваджувати додаткову стрічку популярних статей, відео та фотографій, яка автоматично підлаштовується під кожну людину в залежності від того, який контент їй цікавий», - повідомили в Facebook.

У компанії також зазначили, що оновлення виникло через зацікавлення в подібній функції у користувачів. 

Раніше «Стрічка "Цікаве"» була доступна тільки на мобільних пристроях у головній навігації. Відтепер така кнопка з'явилася також для користувачів стаціональних комп'ютерів та ноутбуків. Знайти її можна внизу лівої панелі навігації, де є також кнопки «Події», «Фан-клуби», «Групи», «Списки друзів» тощо.

У новій стрічці з'являтимуться дописи від сторінок та людей, на які користувач ще не підписаний, але які можуть бути йому цікаві. Дописи підбираються на основі аналізу раніше вподобаних користувачем. У новій стрічці публікуватимуться зокрема й публікації від Facebook-сторінок ЗМІ. Таким чином Facebook хоче запропонувати користувачам більше цікавого контенту поза вже наявними підписками.

Наразі «Стрічка "Цікаве"» не містить рекламних публікацій.

Нагадаємо, зараз соціальна мережа Facebook тестує метод авторизації користувача для входу до його акаунту шляхом технології розпізнавання обличчя.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
techcrunch.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду