Facebook додала «реакції» в коментарі

Facebook додала «реакції» в коментарі

11:15,
5 Травня 2017
2886

Facebook додала «реакції» в коментарі

11:15,
5 Травня 2017
2886
Facebook додала «реакції» в коментарі
Facebook додала «реакції» в коментарі
Автори:
Соціальна мережа Facebook розширила функцію коментарів - тепер до них додали «реакції», набір смайлів, які позначають різні емоції.

Таким чином користувачі тепер можуть висловлювати своє ставлення не тільки до постів, але і до відповідей під ними. Нововведення поки працює лише на десктопній версії соцмережі. Коли «реакції» в коментарях  з'являться в мобільних додатках Facebook, поки не повідомляється.

Представник компанії розповів Adweek, що Facebook отримувала запити від своїх користувачів щодо розширення способів показати свою реакцію в розмовах. Таким чином відповідне оновлення з’явилося в соцмережі.

Вперше компанія почала експериментувати з кнопкою «Like» («Подобається») в 2015 році. Тоді Facebook додала п’ять нових реакцій «у захваті», «ха-ха», «овва!», «сумно» та «злість». Остаточно реакції були запроваджені в лютому 2016 року.  

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Sketch App
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду