LinkedIn запускає аналітику до публікацій

LinkedIn запускає аналітику до публікацій

15:55,
14 Листопада 2016
2612

LinkedIn запускає аналітику до публікацій

15:55,
14 Листопада 2016
2612
LinkedIn запускає аналітику до публікацій
LinkedIn запускає аналітику до публікацій
Автори:
Соціальна мережа LinkedIn оголосила про запуск статистики щодо перегляду публікацій. Тепер ці дані доступні в мобільному додатку сервісу.

У десктопній версії цей функціонал з'явиться пізніше, повідомляє SocialTimes. Користувачі зможуть бачити, хто читав їх публікації, в яких компаніях і на яких посадах ці люди працюють, де вони живуть і як знайшли пости. Інформацію можна буде проглянути, натиснувши на іконку у вигляді діаграми, розташовану під кожним записом.

«З цими даними ви зможете краще розуміти, чи правильні публікації обираєте, аби досягнути потрібної аудиторії. За допомогою цієї інформації ви також зможете зв'язатися з людьми, що мають відношення до вашої галузі та завести корисні зв'язки», - написав менеджер з продуктів LinkedIn Чару Джанід (Charu Jangid) у своєму блозі

Нагадаємо, раніше соцмережа для професіоналів LinkedIn запустила аналітичний сервіс Salary. З його допомогою можна дізнатися статистику по зарплатах на різних посадах і в різних регіонах.

Також LinkedIn нещодавно потрапила в незручне становище через особливості роботи свого алгоритму. Видання Seattle Times провело експеримент, який показав дискримінацію за ознакою статі при пошуку по сайту. Вводячи в рядок пошуку жіноче ім'я,  сайт автоматично підтягував можливі результати, пропонуючи натомість чоловіче ім'я. При введенні у пошук чоловічих імен, жіночі варіанти цих імен алгоритм LinkedIn не пропонував. Компанія заявила, що оновила свій алгоритм, аби в майбутньому уникнути подібних результатів пошуку по сайту.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
The Next Veb
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду