Twitter вирішив не закривати відеосервіс Vine

Twitter вирішив не закривати відеосервіс Vine

13:07,
8 Листопада 2016
1248

Twitter вирішив не закривати відеосервіс Vine

13:07,
8 Листопада 2016
1248
Twitter вирішив не закривати відеосервіс Vine
Twitter вирішив не закривати відеосервіс Vine
Автори:
Twitter вирішив не закривати відеосервіс Vine, оскільки отримав доволі багато пропозицій про його продаж.

Компанія розраховує укласти угоду про продаж Vine найближчим часом, повідомляє TechCrunch. Список потенційних покупців Twitter не оприлюднює, однак відомо, що зараз є п'ять основних претендентів для завершення угоди.

Одне з джерел TechCrunch зазначило, що кілька покупців пропонують придбати сервіс менш ніж за $10 млрд. «Twitter не отримає значний дохід безпосередньо від продажу Vine», - пише видання. Однак Twitter зможе отримати користь від Vine навіть при зміні його власника - за допомогою синхронізації між додатками. Ролики з Vine автоматично відтворюються у Twitter - таким чином відеосервіс підтримував залученість аудиторії до контенту на материнській мережі мікроблогів. Якщо Vine не закриють, і користувачі продовжать генерувати відео на цьому сервісі, Twitter зможе залучати кошти через просування спонсорського контенту.

Одним із перших, хто виявив зацікавлення в покупці Vine, був віце-президент PornHub Корі Прайс (Corey Price). Він написав листа до генерального директора Twitter Джека Дорсі (Jack Dorsey), в якому запропонував викупити Vine. На його думку, Vine цілком можливо перетворити і на сервіс для дорослих.

Про плани закрити сервіс для коротких відеороликів Vine компанія Twitter повідомила наприкінці жовтня. Конкуруючий сервіс Coub вирішив скористатися ситуацією, запропонувавши користувачам Vine мігрувати до себе.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
TechCrunch
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду