Північна Греція повинна мати власний суспільний телеканал – міністр

00:00,
3 Лютого 2014
1036

Північна Греція повинна мати власний суспільний телеканал – міністр

00:00,
3 Лютого 2014
1036
Північна Греція повинна мати власний суспільний телеканал – міністр
Північна Греція повинна мати свій власне громадське мовлення з національним покриттям, засноване в місті Салоніки. Про це заявив заступник міністра з питань суспільного мовлення Пантеліс Капсіс (Pantelis Kapsis).

«Ґрунтуючись на операційному плані ради NERIT, ми можемо створити другий загальнонаціональний громадський телеканал, що базуватиметься в місті Салоніки», – сказав Капсіс, додавши, що уряд незабаром найматиме 64 журналісти, техніків і адміністративний персонал.

Таким чином чиновник відповів на критику з боку місцевого союзу журналістів ESHEMTH та регіонального відділення партії ПАСОК, яка є частиною правлячої коаліції: вони стверджували, що з точки зору мас-медіа та, зокрема, суспільного мовлення північна Греція занепадає (раніше з Салонік мовив телеканал ET-3, що належав закритому влітку 2013 суспільному мовнику ERT).

На думку представників основної опозиційної партії Греції СІРІЗА, уряд навпаки «намагається знищити» суспільне телебачення на півночі Греції. Опозиціонери скептично оцінюють заяву Капсіса, звинувачуючи уряд у свідомому занедбанні системи суспільного мовлення.

Джерело: Greek Reporter
 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
naftemporiki.gr (на фото: П. Капсіс)
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду