Клінтон назвала твіт Трампа антисемітським

Клінтон назвала твіт Трампа антисемітським

14:20,
6 Липня 2016
2054

Клінтон назвала твіт Трампа антисемітським

14:20,
6 Липня 2016
2054
Клінтон назвала твіт Трампа антисемітським
Клінтон назвала твіт Трампа антисемітським
Автори:
Кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон заявила, що твіт її суперника Дональда Трампа із шестикутною зіркою є «відверто антисемітським».

Про це пише BBC

Раніше пан Трамп розмістив фотографію пані Клінтон на фоні доларових купюр та зірки Давида з написом «найбільш корумпований кандидат».

Пізніше цей твіт був видалений, а потім знову опублікований, але гасло цього разу було надруковане у колі.

Сам Дональд Трамп заявив, преса вчинила «нечесно», порівнявши зірку в його записі із зіркою Давида, символом юдаїзму.

За повідомленням ЗМІ, картинка, використана Трампом, вперше з'явилася на сайті, відомому своїм антисемітизмом.

«Використання Дональдом Трампом відверто антисемітського зображення з расистських сайтів заради своєї кампанії - це дуже тривожно», - зазначили американським ЗМІ в команді пані Клінтон.

У відповідь республіканський кандидат заявив, що те зображення - «звичайна зірка, яку часто використовують шерифи», і що звинувачення в антисемітизмі на його адресу - «смішні».

Як писав MediaSapiens, ФБР рекомендує не порушувати кримінальну справу щодо екс-держсекретарки та ймовірного кандидата в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон у зв'язку з «поштовим сканадлом».
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
BBC
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду