Twitter запустив таргетинг реклами по емодзі

Twitter запустив таргетинг реклами по емодзі

15:25,
16 Червня 2016
7828

Twitter запустив таргетинг реклами по емодзі

15:25,
16 Червня 2016
7828
Twitter запустив таргетинг реклами по емодзі
Twitter запустив таргетинг реклами по емодзі
Автори:
Компанія Twitter до всесвітнього дня емодзі запускає нову функцію - таргетування реклами на основі використовуваних символів емодзі.

Тепер якщо користувач публікує твіт, ретвіт або ж відповідає на повідомлення, використовуючи смайлики, які цікавлять рекламодавця, йому може бути показана відповідна реклама. Про це повідомляє Digitaltrends .

«Емодзі стали звичним способом для людей, видавців і брендів, щоб висловити свої почуття. Ця нова функція  відкриває унікальні можливості для маркетологів», - вважають в Twitter. Наприклад, якщо користувач використовує смайлики, які виражають емоції (смуток або радість), бренд може зрозуміти, чи готовий клієнт здійснювати покупки.

Щоб використовувати новий вид таргетингу, компанії потрібно купити рекламу в Twitter через AdParlor, Amobee, HYFN, Perion, SocialCode або 4C.

За даними Twitter, з 2014 року користувачі сервісу використовували емодзі більш 110 млрд раз.

Нагадаємо, користувач Twitter з ніком @BibleEmoji переклав Біблію на мову емодзі.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
indy100
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду