Чистий прибуток Facebook виріс утричі

Чистий прибуток Facebook виріс утричі

10:41,
28 Квітня 2016
2000

Чистий прибуток Facebook виріс утричі

10:41,
28 Квітня 2016
2000
Чистий прибуток Facebook виріс утричі
Чистий прибуток Facebook виріс утричі
Автори:
Чистий прибуток компанії Facebook, що розподіляється між власниками звичайних акцій, збільшився у першому кварталі 2016 року утричі до 1,51 мільярда доларів.

Про це пише Reuters.

Роком раніше чистий прибуток компанії складав 509 мільйонів доларів. 

Загальна виручка Facebook виросла за той же період з 3,54 млрд доларів до 5,38 млрд. Ключову роль у рекламних доходах компанії відіграє мобільна реклама — на неї припадає 82% від усіх рекламних доходів. Роком раніше цей показник складав 73%.

Аналітику у середньому очікували, що загальна виручка складе 5,26 мільярдів доларів.

Раніше стало відомо, що соціальна мережа Facebook має намір платити користувачам за розміщення постів. Зараз соцмережа досліджує найцікавіші для користувачів види заохочення. Так, читачі, яким сподобався пост з оригінальним контентом, можуть залишити «чайові», пожертвування або отримати відсоток від рекламних доходів.

Як писав MediaSapiens, у Apple вперше за 13 років упали продажі. Виручка Apple у другому кварталі нинішнього року впала на 13% на тлі падіння продажів телефонів iPhone. Найгірше справи компанії йшли у Китаї, де продажі впали на 26%. На результати також вплинуло зростання курсу долара до юаня.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
pixabay.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду