Реакція соцмереж на перемогу Леонардо Ді Капріо

Реакція соцмереж на перемогу Леонардо Ді Капріо

14:30,
29 Лютого 2016
2200

Реакція соцмереж на перемогу Леонардо Ді Капріо

14:30,
29 Лютого 2016
2200
Реакція соцмереж на перемогу Леонардо Ді Капріо
Реакція соцмереж на перемогу Леонардо Ді Капріо
Автори:
Леонардо Ді Капріо встановив новий рекорд у Twitter: після того, як стало відомо про його перемогу на церемонії «Оскар-2016» за кращу чоловічу роль, користувачі написали більше 440 тисяч твітів за хвилину.

Леонардо Ді Капріо отримав нагороду «Оскар» у номінації «Кращий актор» за гру в стрічці «Легенда Г’ю Гласса» (The Revenant). Цьогоріч американський актор був номінований на кінопремію вшосте. 

У своїй промові на сцені Ді Капріо подякував кіноакадемії та колегам, а також нагадав про кліматичні проблеми: «Глобальне потепління є найбільш екзистенційною кризою нашої цивілізації». Він наголосив: «Давайте не будемо сприймати нашу планету як належне. Я не сприймаю сьогоднішнє (нагороду) як належне. Кліматичні зміни реальні, й це відбувається прямісінько зараз. Ми повинні працювати разом».

Чи сприйняли перемогу актора як належне користувачі соцмереж? Про те, як на перемогу Ді Капріо відреагували шанувальники в усьому світі - у добірці MediaSapiens.
 

Haha! Congrats Leonardo!(Shared from Giphy)

Опубліковано Tanmoy Cartoons 28 лютого 2016 р.
 

Открыл социальные сети утром

Опубліковано TheQuestion 28 лютого 2016 р.
Нагадуємо, що сьогодні, у ніч на понеділок, 29 лютого, у Лос-Анджелесі, відбулося вручення нагород кінопремії «Оскар». Це вже 88 церемонія нагородження, починаючи з 1929 року. 

Кращим режисером визнали мексиканця Алехандро Іньярріту за стрічку «Легенда Г’ю Гласса» (The Revenant). Картина мексиканського режисера розповідає реальну історію мисливця та першопрохідця початку XIX століття Г'ю Гласса, який, порушуючи всі існуючі закони, бореться за життя і перемагає сувору природу. Також за операторську роботу у фільмі свій третій «Оскар» отримав Еммануель Любецкі. Раніше він отримував нагороди за роботу у стрічках «Гравітація» та «Бердмен».

Головний «Оскар» та нагороду за кращий оригінальний сценарій отримав фільм про журналістське розслідування Spotlight. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
twimg.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду