Facebook дозволить вказувати псевдоніми

Facebook дозволить вказувати псевдоніми

11:53,
16 Грудня 2015
1835

Facebook дозволить вказувати псевдоніми

11:53,
16 Грудня 2015
1835
Facebook дозволить вказувати псевдоніми
Facebook дозволить вказувати псевдоніми
Автори:
Компанія Facebook заявила, що внесе зміни до своєї політики, спрямованої на те, щоб користувачі вказували у профілі тільки свої справжні імена.

Про це пише російська служба BBC

Раніше до Facebook звернулася низка різних груп та активістів, які просили компанію переглянути цю жорстку політику, що вимагає від людей використовувати тільки власні імена. 

Компанія повідомила, що має намір перевірити нову систему, згідно з якою користувачі при наявності яких-небудь особливих обставин можуть вдатися до використання псевдоніма.

Як уточнюють у компанії, пом'якшення політики «справжнього імені» пов'язане з бажанням допомогти людям, які опинилися у важкій ситуації: наприклад, ті, що стали жертвою домашнього насильства або зазнають глузувань, знущань та цькувань у суспільстві.

Однак компанія наполягає на тому, щоб користувачі, у яких немає таких особливих обставин, все-таки вказували своє справжнє ім'я.

Компанія стверджує, що коли люди використовують своє справжнє ім'я, їхні дії і слова в соціальній мережі мають більшу вагу, ніж слова користувача, що ховається під псевдонімом.

Раніше соціальна мережа Facebook запустила функцію пошуку за записами. Поки що вона буде доступна тільки в США для користувачів персональних комп'ютерів, iPhone і смартфонів на базі Android.

Нагадуємо, що адміністрація соціальної мережі Facebook на підставі користувацьких переваг склала рейтинг найбільш обговорюваних ігор 2015 року.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
rufabula.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду