«Громадське радіо» стартує на НРКУ

00:00,
26 Лютого 2014
1517

«Громадське радіо» стартує на НРКУ

00:00,
26 Лютого 2014
1517
«Громадське радіо» стартує на НРКУ
26 лютого о 21:10 в ефірі Національної радіокомпанії України (НРКУ) в рамках спільного проекту розпочне мовлення «Громадське радіо». Про це повідомив генеральний директор Тарас Аврахов на зборах колективу, що відбулися 26 лютого в НРКУ.

Загалом керівництво НРКУ та «Громадського радіо» домовилися про тимчасову безоплатну співпрацю в ефірі на місяць по буднях з 21:10 до 23:00, з перервою на новини НРКУ.

«Громадське радіо» стартує на «Українському радіо» з аналітично-інформаційною програмою «Громадська хвиля». В ефірі будуть ведучі Андрій Куликов, Кирило Лукеренко та інші члени команди журналістів. Про це у коментарі сказав головний редактор Кирило Лукеренко. За його словами, «Громадське радіо» буде вести мовлення зі студії  НРКУ на Хрещатику, 26.

Сьогодні ведучий Андрій Куликов попрощається з слухачами радіостанції «Європа Плюс».

Нагадаємо, «Громадське радіо» з грудня донині, з перервою на деякий час, вели разом з «Європою Плюс» програму «Євромарафон Online». Це відбувалося як в прямому ефірі на хвилях радіо «Європа Плюс», так і у форматі подкастів.

Джерело: Телекритика

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
tsn.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду