Instagram «знищить» сторонні додатки для перегляду стрічки

Instagram «знищить» сторонні додатки для перегляду стрічки

09:58,
19 Листопада 2015
1434

Instagram «знищить» сторонні додатки для перегляду стрічки

09:58,
19 Листопада 2015
1434
Instagram «знищить» сторонні додатки для перегляду стрічки
Instagram «знищить» сторонні додатки для перегляду стрічки
Автори:
Керівництво сервісу Instagram вирішило заборонити користувачам створювати сторонні додатки для перегляду стрічки. Рішення було ухвалене в рамках «великої чистки» сервісу і набуває чинності з 1 червня 2016 року.

За інформацією TechCrunch, сторонніми програмами для перегляду стрічки в Instagram користується лише невелика частина аудиторії. Саме з цим видання пов’язує рішення припинити обслуговування Flow, Padgram, Retro та інших програм, які дозволяють переглядати фотографії в Instagram.

Доступ до публікацій в Instagram залишиться лише у сервісі знайомств Tinder і рекламних програмах. При цьому у вересні TechCrunch повідомив, що кількість реклами в мережі Instagram буде збільшуватися, і що там з’являться, в тому числі, й 30-секундні рекламні ролики.

«Можна припустити, що ці зміни допоможуть збільшити дохід Instagram, оскільки завдяки їм користувачам доведеться переглядати більше фотографій, які містять рекламну інформацію, - йдеться у статті. - Instagram все серйозніше ставиться до питання отримання прибутку».

Раніше керівництво Instagram запровадило заборону на попередній перегляд фотографій зі своєї стрічки в Twitter.

Наприкінці вересня компанія заявила про початок продажу реклами в Росії. Тоді рекламодавцям було запропоновано використовувати три формати рекламних публікацій: картинка з посиланням або з кнопкою на встановлення додатку, а також 15-секундний відеоролик.

Також повідомлялось, що сервіс задіє можливості Facebook щодо таргетингу реклами і буде враховувати стать, вік та інші показники аудиторії.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
gazeta.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду