Журналіст Марк Поттс запустив платформу Newspeg для зберігання та публікації статей

00:00,
9 Березня 2014
1251

Журналіст Марк Поттс запустив платформу Newspeg для зберігання та публікації статей

00:00,
9 Березня 2014
1251
Журналіст Марк Поттс запустив платформу Newspeg для зберігання та публікації статей
Колишній журналіст Марк Поттс запустив інтернет-платформу Newspeg, на якій користувачі можуть зберігати та публікувати новини та статті. Про це пише media-media.ru.

«Це схоже на те, як ми зберігаємо картинки із мережі, тільки тут чітко зрозуміле джерело походження цих картинок», – розповідає про свій проект автор.  

За його словами, Newspeg є «місцем, де кожен зможе легко і просто ділитися новинами та зберігати для себе новинні історії у візуальному форматі».

Нова платформа дуже схожа на Pinterest чи RebelMouse, зазначає media-media.ru. Користувачі також можуть створювати «дошки» за своїми інтересами і збирати у них статті та створювати власні історії. Медіа-організації можуть створювати власні потоки, поширювати власний контент та збирати тематичні колекції своїх матеріалів.

Марк Поттс пояснює, що створював свій проект, аби допомогти виданням збільшити свій трафік. Адже через клік на елемент колекції Newspeg користувач потрапляє на сторінку, де він розміщений.

Ця платформа може бути корисною для журналістів як місце збору портфоліо. Особливо знадобитися вона може фрілансерам, які пишуть для кількох видань. На профілі в Newspeg можна збирати свої роботи, розбивати їх на теми.

Однак media-media.ru зауважує, що ресурс може стати дуже «нішевим», оскільки у 2013 році Pinterest дозволив додавати до користувацьких «дошок» не лише зображення, фото та відео, але й цілі статті.

.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
newspeg.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду